duminică, 4 noiembrie 2018

Romania NU ESTE un lagar de reeducare sexo-marxista al Uniunii Socialiste Europene!!!


El zice în inima lui: ,,Dumnezeu uită! Îşi ascunde Faţa şi în veac nu va vedea!“
Scoală-Te, Doamne, Dumnezeule, ridică mîna!
Nu uita pe cei nenorociţi!

Psalmul 10:11,12

Uniunea Europeana este lagar socialist mai periculos ideologic decat fosta Uniune Sovietica

Fosta Uniune Sovietica impunea un ateism primitiv care nu a putut sa cotropeasca complet mintile oamenilor. Cetatenii obijnuiti s-au refugiat in cultura populara, altii in literatura si filozofie, iar credinciosii s-au refugiat in partasia reala cu Domnul Isus si cu fratii.

Pe de alta parte, odioasa anticrista Uniunea Europeana prin ideologia de gen vrea sa demoleze identitatea data de Dumnezeu omului prin creatie. Aceasta identitate nu este o vorba in vant ci garantia ca fiecare persoana sa poata functiona normal in familie si societate. Demonii socialisti europeni vor sa desfigureze componenta psihologica umana pentru ca cei invinsi de ideologia de gen sa poata fi directionati dupa cum vor acesti monstrii, si mai mult, sa faca posibila posesiunea demonica in masa.

Iohanis nu a facut absolut nimic bun pentru Romania, dar acum este mare ideolog de gen Nu cred ca in istoria conducerii Romaniei a fost cineva mai absent si incapabil ca si Klaus Iohannis. Dar acest om absent si incapabil, un Obama al Romaniei, este lacheul Uniunii Europene. Prin mica armata de mercenari sexo-marxisti cu care se lauda in clipul de mai jos, Iohannis este pus pe reeducarea fortzata a romanilor in acord cu diktatura sexo-marxista de la Bruxelles.

Orban maghiarul a dat o lectie usturatoare diktaturii socialiste europene din care ar trebuii sa invete si Romanii

https://www.foxnews.com/world/hungary-bans-gender-studies

Perversii de la Uniunea Europeana impreuna cu anticristul Soros au primit o palma zdravana de la Ungaria prin Orban, cand acesta a suspendat studiile de gen in Ungaria in numai 24 de ore! Deci se poate oprii decimarea psihologica a populatiei cand cineva slujeste țara lui si nu putreziciunea morala a Uniunii Socialiste Europene. Orban a spus-o foarte simplu, pe intelesul oricui; promovarea egalitatii de gen in stil contemporan este o ideologie si nu o stiința. Ca atare, fondurile pentru astfel de aberatii au fost redirectionate pentru studii stiințifice reale.

Rezistați in mod pasnic la nivel național diktaturii ideologiei de gen impusa de                            Uniunea Socialista Europeana!

sursa: https://ioan8.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu