marți, 12 noiembrie 2019

Surprizele de VOT continuă!


Cel mai mare creator, constructor și arhitect al lumii a demonstrat prin toate lucrările sale că este de departe cel mai bun în domeniul său de activitate și oricine poate constata asta.

Dar ceea ce puțin știu e că lucrările sale nu doar că ating perfecțiunea, deși sunt atât de diversificate în toate domeniile vieții, surprinde că ele sunt de nota 10 și în ceea ce îl privește pe om.

Încă de la unirea celor două celule primite de la tată și mamă, fiecare om e conceput de nota 10, doar că din cauza pervertirii creației de către Vrăjmaș (Satan), el intră în lumea noastră cu strâmbătățile pe care le vedem la fiecare dintre noi, unele fizice, iar altele de duh și de suflet.

Totul însă se poate îndrepta, atunci când ieșim de sub tutela Diavolului, care ne-a înșelat și ne-a furat autoritatea pe care am primit-o de la Dumnezeu ca să stăpânim noi Pământul și tot ce cuprinde el (animale, plante, ape, câmpii, dealuri, munți etc.) și să (re)intrăm prin credință sub și în împărăția luminii și a iubirii de oameni și de Dumnezeu, sub umbrela protecției divine, o stare posibilă atunci când îl alegem pe Dumnezeu (Iisus) ca Domn în viața noastră (și țara noastră).

Un excelent profesor (cum e Însuși Domnul nostru), unul foarte bun, deși o mare somitate, ar putea intimida elevii și studenții săi. Însă ce face el? Le spune de la prima oră de curs: v-am trecut nota pe care o veți obține în final, încă de acum. De aceea, relaxați-vă, ca să putem parcurge cu brio întregul ciclu al temelor din programă: toți ați primit nota 10!

… Dar să revenim la treburile concrete ale zilei de azi. Suntem încă în plină campanie electorală în a vota cu unul dintre cei doi candidați rămași în cursa electorală a turului II la prezidențiale.

IOHANNIS: Dacă ar fi să încerci o mică comparație între Iohannis și Regele Mihai, ai avea în față doi oameni prezentabili. La exterior. Atât. Însă ce mare diferență în caracter, loialitate și iubirea de semeni și de țară. Domnul Iohannis prezintă un caracter urât spoleit prin ceea ce a făcut și nefăcut în cei 5 ani.

– Nu a vut nicio vorbă de compasiune, de încurajare și de mulțumire pentru țară și popor, nu a avut nicio decizie, hotărâre, proiect sau îndemn pentru (mai) binele românilor și României. Asta în timp ce jignirile și deciziile controversate și neproductive au curs pas cu pas când ieșea la rampă să arate că mai e încă la Cotroceni.

– S-a impus clar cu un caracter ca plin de sine, totul pentru sine, el și cealaltă parte, înjosind-o.

-Nu a respectat întocmai deciziile Curții Constituționale, încălcând și Constituția și spiritul ei democratic, în repetate rânduri, disprețuindu-le în mod flagrant (inclusiv pe români și România);

– ca un personaj non-combat, lipsit de substanță, în campania electorală nu intră în lupta de idei om la om, cu reporterii TV, pentru că nu are ce spune deoarece nu a făcut nimic pentru țară și popor, a fost Gică contra;

– un Gică contra, în România, și un mielușel afară, în UE, Germania, Franța, Ucraina, USA – neobținând nimic pentru țară, decât minusuri, îmbogățind prin atitudinea sa țările străine;

-Polonia: a obținut pentru polonezi intrarea în programul Visa Waiverde;

-Ungaria: Cetăţenii maghiari pot călători în continuare fără viză în Statele Unite, potrivit acordului încheiat (23 Sept.2019);

– i-a tratat cu flit pe votanții de la referendum; e împotriva familiei, Constituției, fiind pt LGBT și political corect (pentru agenda UE, nu pt România și români);

– se trezește vorbind, atunci când nu hibernează scriind cărți despre non-realizări comise pas cu pas;

– are și a avut aceeași placă uzată: câteva cuvinte legate stereotip de sintagma PSD;

DĂNCILĂ: Se știe că europarlamentarii nu pot și nu fac mai nimic la UE pentru țară. Ei nu sunt o voce cum e Ungaria sau Polonia. De români nu s-a auzit mai nimic de bine de la UE. Așa a fost și cazul doamnei Dăncilă.

– Nu e nici ea (de departe) perfectă sau de preferat. Dar din marele număr de candidați aveam de ales între Theodor Paleologu și Mircea Diaconu; desigur, poate la fel de bine puteam vota pe oricare dintre toți ceilalți candidați, deoarece nu știm ce au fi făcut, nefiind încă testați pentru una din primele două funcții în STAT de prin plan. Ori, candidații rămași, deja au fost testați prin ceea ce au făcut (nefăcut). Oricare dintre ei puteau juca rolul unui președinte bun pentru România și români, erau creați mai evident de nota 10 (cei boldiți) și puteau s-o arate pentru țară. Dar n-a fost să fie.

– Doamna Dăncilă, pe când era în UE a votat și ea ca mulți alții de la PSD, PNL etc cu decizii nepopulare României, împotriva familiei, un vot poate nu atât de semnificativ, spirit de turmă sub presiunea momentului.

– Însă, ca prim ministru în timpul scurt avut la dispoziție a intrat foarte bine în acest rol de prim plan, de prim ministru. Putem aprecia că și l-a exercitat foarte bine impunându-și personalitatea în direcția bună a deciziilor luate.

– A făcut ruptura clară de Liviu Dragnea și acel curs al deciziilor greșite, mergând pe un drum nou, cu o atitudine îndrăzneață: în partid, în Guvern, în pregătirea Samitului de la Sibiu și gestionarea Președinției Consiliului Uniunii Europene pe o perioadă de 6 luni de către România.

– În condițiile date, deși ea a procedat democratic, am fi dorit ca din partea PSD ALDE să candideteze un personaj proaspăt și neuzat electoral, mai credidibil – dar mulțumim lui Dumnezeu că mai avem o bună alternativă vizavi de dl Iohannis care nu a făcut nimic pt români și România.

În concluzie, pe Doamna Dăncilă o prezintă ceea ce e un om de caracter, e pentru țară și popor, în principiu un om sincer și de cuvânt, face ceea ce promite. Promite multe, fiindcă e nevoie de multe. Face multe, fiindcă e nevoie și trebuie să facă multe. E pentru toți românii? Da, se vede că e pentru toți românii, nu se iubește mai mult pe sine sau o siglă (PSD), ci e pentru români și România.

În timp ce de partea cealaltă, stă înțepenit un om inactiv, plin de sine, infatuat, disprețuitor față de români și România, nu promite și nu face nimic, în afară de multele sale concedii și deplasări pentru afirmarea sinelui său uscat – promite totuși normalitatea sa uscată.

Dragi români,

Pregătiți-vă să VOTAȚi – Viorica Dăncilă!

Doamne, ajută!

sursa: https://saltmin.com/2019/11/11/surprizele-de-vot-continua/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu