duminică, 30 octombrie 2022

De ce tăcerea pastorilor din biserici legat de prigoana globalistă?

De cele mai multe ori, omul nu învață din istorie și probabil afirmă că nu se mai poate întâmpla și nu se mai pot repeta ororile care au fost.

Ca și creștini am ajuns la perioada de timp unde trăim vremuri grele și noi știm că firea pământească nu poate învăța de la trecut, ci firea repetă păcatul și fărădelegea, fiind supusă sub robia păcatului.De aceea ne spune Scriptura „ci îmbrăcați-vă în Domnul Isus Hristos și nu purtați grijă de firea pământească, pentru ca să-i treziți poftele. (Rom.13:14)”

Ideologia globalistă în vremuri ca acestea ne distruge copiii, ne atacă familia, desființând cuvinte ca mamă sau tată, ideologia de gen promovată azi de acești atei socialiști moderni le spală creierul copiilor prin aceste învățături demonice. La nivelul școlilor se impune o programă ateo-globalistă care pune înaintea copiilor noștri teoria ”Încălzirii globale” prin care elita globalistă devine ”dumnezeu” care poate salva planeta aceasta, iar noi devenim ”cobaii” acestei elite anticriste. Bineînțeles că declarațiile de reducere a populației lumii nu mai sunt astăzi doar conspirații, ci o realitate palpabilă. Ceea ce vorbeau anumite elite globaliste ca și proiecte de viitor, au devenit astăzi viabile prin împlinirea lor.

Migrația la nivel mondial, devine tot mai mult un deziderat globalist, prin care vor să-și atingă planul malefic. În Statele Unite, însă și-n Europa, oamenii pot să vadă că migrația actuală aduce creșterea criminalității, sărăcie, traficul de droguri și de persoane etc.

Tot mai mult valorile creștine sunt date la o parte și interzise în planul anticrist globalist, iar prigoana deja a devenit o politică de stat acolo unde conduc ”păpușile” acestui sistem diabolic.

În Statele Unite, un creștin conservator este privit ca un dușman al statului condus de globaliști, numiți teroriști domestici, dați afară din servicii și marginalizați.

O poziție Pro-Viață astăzi înseamnă pentru elita globalistă un pericol, asta deoarece dezideratul lor înseamnă cât mai mulți copii uciși prin avort, iar cine le stă împotrivă devine un dușman care trebuie musai anihilat.

Apariția virusului care a făcut ravagii pe întreaga Planetă și a obligativității vaccinurilor experimentale a devenit în ultimii ani un instrument de control al populațiilor în mâinile acestei elite diabolice și un instrument de divizare chiar în lumea creștină.

Într-o astfel de circumstanță orice păstor ar trebui să aibă o atitudine de integritate, manifestată nu doar la nivel de credință interioară, ci și la nivel declarativ, așa cum spune și Biblia prin profetul Ezechiel lui Israel, cu siguranță valabil și pentru Biserică care se consideră poporul lui Dumnezeu:

Ezechiel 33:7. Acum, fiul omului, te-am pus străjer peste casa lui Israel. Tu trebuie să asculţi cuvântul care iese din gura Mea şi să-i înştiinţezi din partea Mea. 8. Când zic celui rău: „Răule, vei muri negreşit!”, şi tu nu-i spui, ca să-l întorci de la calea lui cea rea, răul acela va muri în nelegiuirea lui, dar sângele lui îl voi cere din mâna ta. 9. Dar, dacă vei înştiinţa pe cel rău, ca să se întoarcă de la calea lui, şi el nu se va întoarce, va muri în nelegiuirea lui, dar tu îţi vei mântui sufletul.

Oare ne punem întrebarea ce îl oprește pe un păstor să tragă un semnal de alarmă la pericolul acestor vremuri manifestat prin ideologia globalistă?

1. O inimă împărțită de materialism cred că ar fi un motiv

Iacov 4:7. Supuneţi-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviţi-vă diavolului, şi el va fugi de la voi. 8. Apropiaţi-vă de Dumnezeu, şi El Se va apropia de voi. Curăţaţi-vă mâinile, păcătoşilor; curăţaţi-vă inima, oameni cu inima împărţită! 9. Simţiţi-vă ticăloşia; tânguiţi-vă şi plângeţi! Râsul vostru să se prefacă în tânguire, şi bucuria voastră în întristare: 10. smeriţi-vă înaintea Domnului, şi El vă va înălţa.

Inima împărțită duce la o stare de căldicel, de nepăsare, în care nu-ți mai pasă de cei din jur, îți pasă doar de propria persoană și interesele personale.

Materialismul este o plagă actuală care împarte inima oamenilor și dacă un păstor spune adevărul legat de sodomie, necurăție, de ideologia de gen, de corupție și traficul de persoane sau alte probleme actuale cu care ne confruntăm, riscă să piardă beneficiile financiare și materiale, riscă să-și piardă serviciul, riscă amenzi și intervenția regimului globalist. De aceea cea mai bună metodă este tăcerea sau metoda struțului care bagă capul în nisip.

Bine explica Domnul Hristos legat de păstorii plătiți, ei când văd lupul lasă turma și fug. Lupul actual care ne ”sfâșie” copiii este mai vizibil ca oricând și o majoritate a celor chemați la păstorirea turmei tac. Sigur că dacă ești azi ”trâmbița” Domnului care anunță pericolul riști mult aici pe pământ, așa precum mulți păstori care au vorbit pe vremea nazismului, comunismului, ori a celor care vorbesc astăzi în țări musulmane sau țări precum India, China etc., însă adevărata răsplată o dă Domnul.

În zona aceasta unde locuiesc în Statele Unite cunosc oameni care au refuzat compromisul și pe acest motiv au fost dați afară din servicii, au trebuit să-și lase agoniseala și să plece, unii au trebuit să plătească sume enorme pentru libertatea de credință și deși par niște pierzători în ochii acestei societăți compromise, ei de fapt sunt sfinții lui Dumnezeu și răsplata lor va fi mare în Împărăția lui Dumnezeu.

2. O inimă împărțită de compromis și colaborare

La pericolul care s-a abătut peste ucenici în circumstanța arestării Domnului Hristos, Biblia ne spune că toți ucenicii L-au părăsit. Probabil frica pentru viața lor, gândurile, dezamăgirea sau cine știe ce influențe i-a făcut pe ucenici să fugă, să-L părăsescă pe Domnul. Tot la fel Petru s-a lepădat de Domnul înaintea oamenilor.

Totuși Iuda a început colaborarea cu dușmanii Domnului, vinderea pe o mână de arginți, un compromis cras care până la urmă l-a dus la pierzare.

Cam așa se vede și-n zilele noastre, atitudinea unui păstor precum cel din Canada împotriva regimului globalist sau a păstorului nostru român din Chicago, a scos la iveală mulți compromiși sau colaboratori ai regimului, care bineînțeles că au criticat pe acești străjeri ai vremurilor noastre, cei care cu prețul libertății au spus nu regimului anticrist.

Oamenii compromiși fac front comun cu regimul globalist actual și pe motivul ”iubirii” ajung să condamne Adevărul. Un păstor de felul acesta, român de prin Londra, mare predicator pe internet, făcea reclamă vaccinului și caracteriza drept reduși pe oricine alegea să nu-l ia.

Tot la fel mulți astăzi ca să nu ajungă respinși de societate fac sondaje pro-sodomie prin biserici și invită pe unii sodomiți să țină conferințe, totul de dragul acceptării.

Întunericul și lumina nu pot să facă compromis niciodată, un credincios trebuie să aibă o viață fără compromis, cu satana nu poți da mâna să treci puntea, așa cum e o zicală din popor, asta deoarece compromisul și colaborarea cu întunericul te poate duce la pierzare.

2 Corinteni 6:14. Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul?

3. O inimă împărțită de mândrie și fariseism

La vremea când Domnul Hristos predica Cuvântul pe pământ, mulți din fariseii timpului, conducătoti religioși ai vremii L-au condamnat pe Domnul, deoarece mândria și păcatul din viața lor nu acceptau Adevărul.

În vremea apostolului Pavel mulți se numeau ”apostoli” și-l condamnau pe apostolul Pavel și-l denigrau deoarece în viața lor era o mândrie care nu-i lăsau să vadă și să accepte Adevărul.

Înaintea marelui preot, Petru și ceilalți apostoli declară clar: „Trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni!”, chiar cu riscul ca să fie respinși de societatea de atunci și mai marii poporului.

Astăzi, la fel ca și în vremea respectivă, mulți se dau drept conducători religioși, însă mândria din viața lor îi face orbi, setea de putere, setea de popularitate, anumite metode prin care au ajuns să fie pe ”piedestal” etc, toate aceste roade ne arată că nu sunt oameni ajunși pe anumite poziții chemați și echipați de Dumnezeu, ci mânați de poftele și mândria lor.

Acești conducători religioși sau păstori nu au în planul lor binele Evangheliei sau binele bisericii lui Hristos, ci se au în centru pe ei și binele lor. Astfel că acești oameni întotdeauna vor face front comun împotriva Adevărului și se vor alia oricând cu un regim anticrist precum globalismul actual, tocmai pentru a nu-și pierde popularitatea și privilegiile. Pentru astfel de oameni Scriptura nu reprezintă Norma credinciosului și astfel neglijează Adevărul.

Dumnezeu să ne ajute în astfel de vremuri să rămânem în integritate, în Adevăr, având ca Normă de viață Biblia și împotrivindu-ne diavolului să rămânem în Hristos și să avem biruință până la sfârșitul vieții noastre.

Dumnezeu să ne ferească de materialism, de iubirea de bani, de compromis și colaborare cu ideologia globalistă, de întunericul acestei lumi, de mândrie și fariseism, pentru ca toate acestea să nu ne împartă inima și să ne despartă de Domnul, ci credincioși Adevărului să rămânem cu toată inima ai Domnului până-n veșnicii.

Simion Ioanăș, https://paginacrestina.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu