“Cam odată cu noi, adică vara trecută, s-au mutat la “casa nouă” şi vecinii din apartamentul de sub noi. Am făcut cunoştinţă cu ei în nişte împrejurări mai puţin plăcute: maşina noastră automată avea nişte imperfecţiuni şi eu, din neatenţie, le-am inundat de câteva ori baia proaspăt renovată. Soţii Artiom şi Ana erau, cum s-ar spune, o pereche exemplară: tineri (cam 25 de ani) şi realizaţi. El muncea la calea ferată ca brigadier şi avea în subordonare un oarecare număr de angajaţi, iar soţia sta acasă în concediu de îngrijire a copilului. În ochii mei Ana era cea mai feminină şi mai adorabilă femeie din sat: zveltă, frumoasă, energică şi mereu binevoitoare. Deşi născuse doi copii, îşi păstrase foarte bine alura de puştoaică.
sâmbătă, 20 august 2016
Evanghelia prosperităţii – Ana şi Artiom
miercuri, 17 august 2016
marți, 16 august 2016
Exerciții pentru ziua părăsirii
sâmbătă, 13 august 2016
COMUNICAT OFICIAL DIN PARTEA FAMILIEI BODNARIU MARIUS, RUTH ȘI COPIII
cu o inima recunoscatoare si plina de multumire fata de Dumnezeu si fata de dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca ne-am hotarat sa ne stabilim in Romania. Dupa intoarcerea copiilor, mai cu seama in ultima vreme, am incercat sa ne gasim intimitatea, linistea si pacea in familie prin a parasi Naustdal si a vizita Romania. Consideram deja aceasta ca pe o reusita din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat sa luam decizia de a ramane in Romania. Ne pare rau ca nu am reusit sa comunicam mai mult pana in prezent dar am considerat potrivit sa asteptam mai intai o reactie din partea oficialitatilor din Naustdal la scrisoarea de instiintare pe care am trimis-o in urma cu cateva zile.
Evanghelia prosperităţii – 2
”Har și pace să aveți după voia Celui ce a-nviat și lucrează prin Duhul Sfânt.
Recent ați discutat despre teoria prosperității și neconcordanța acesteia cu principiile Biblice. Când citesc în Biblie, subliniez anumite versete relevante, dar mai mult de-atât, subliniez cuvinte și expresii care ar putea ajuta înțelegerea principiilor expuse în text. Memorarea este deficitară așa că trebuie să citesc de multe ori Biblia ca să rețin principii, aplicații. Aș putea să răspund biblic la o întrebare fără să citez exact versete dacă nu am o concordanță la mine. Deci mă voi referi la “binecuvântare” ca termen Biblic creștin, prin lumina Noului Legământ, și, desigur, versetul disputat, Galateni 3:14.