sâmbătă, 14 august 2021

Vaccinul experimental, o piatră de hotar a perioadei sfârșitului

Este un subiect de dispută între creștinii din multe biserici și unul din scopurile acestui experiment globalist și-a atins ținta, ne-a dezbinat. Pe de altă parte au reuși să dezbine societatea de pe întreg pământul, indiferent pe ce ideologie politică sau religioasă ar fi clădită acea societate. Când dezbini o societate, acolo ai puterea s-o conduci cum vrei, să manipulezi cum vrei și să iei în mâini mințile și inimile oamenilor, atrăgându-i în capcana ta și făcând cu ei sau din ei ceea ce dorești.

Mă gândesc că dacă vaccinul acesta era așa de eficient, prima dată era administrat obligatoriu la politicieni, era clasa și elita care conduce orice țară. Realitatea însă ne artă că vaccinul devine obligatoriu la anumite structuri din societate și cu promisiuni irealiste sprijinite de mass media globalistă. Una din promisiunile de început era protecția asupra bolii și infectării, după câteva luni au ajuns la concluzia că experimentul nu-i așa de eficient, oamenii se infectează și transmit virusul mai departe, pe lângă toate acestea efectele secundare pun viața și sănătatea multora în pericol.

Oricum ne-am gândi și am analiza situația, într-o lume liberă care respectă libertatea oricărui individ, un experiment cu trupul nostru nu poate deveni obligatoriu, decât într-o societate totalitaristă sau într-o dictatură. La o așa amploare, prin care să se ceară trupul omului ca experiment, în mod obligat, cred că omenirea nu a mai avut parte în istoria ei.

De aceea, cred că acest vaccin experimental este deja un succes pentru politica globalistă a stângii și-o pregătire pentru finalul care urmează.

Odată ce omul și-a dat trupul lui ca experiment și ei au văzut că le merge, o să fie ușor implementarea a ceea ce Biblia spune referitor la semnul fiarei. Vaccinul experimental actual pentru Covid 19, cu toate rapelurile din schema globaliștilor, nu este semnul fiarei, însă devine un prototip anticrist care pregătește pentru evenimentele ce vor urma în pregătirea venirii anticristului și a sistemului demonic.

O cedare a mea ca și creștin, la a-mi da trupul meu pentru experiențe, indiferent de consecințele acestui vaccin în timp, asta înseamnă un viitor în care guvernul acesta mondial, totalitarist și anticrist, să aibă putere asupra mea. Globaliștii pot spune: ”Păi nu poți motiva respingerea a nimic pe viitor, asta deoarece în anul 2021 te-ai vaccinat cu vaccinul nostru fără să opui nici o rezistență, asta știind că la vaccin s-au folosit linii de celule fetale de la copii avortați”. Ca și creștin care îți bazezi viața pe Scriptură, avortul este și înseamnă uciderea unui copil, deci moral legătura vaccinului anti-Covid cu avortul, te poate face să stai departe de experimentul lor mondial.

Am spus și repet, nu cred că vaccinul este semnul fiarei, însă devine în mod clar un prototip a ceea ce o să urmeze, deja acest experiment este folosit ca să te oprească să poți cumpăra anumite lucruri, să poți să ai libertatea de mișcare, să folosești anumite mijloace de transport în comun și cine știe câte restricții mai pot să fie adăugate referitor la acest vaccin. Deci pe lângă faptul că puterea actuală ne vrea dezbinați, cobai, sub controlul lor total, probabil că au și alte intenții ascunse, văzând în mod clar agenda lor referitoare la ideologia de gen, creșterea copiilor, migrație, încălzire globală, marginalizarea și prigoana creștinilor, deci îi cred capabili de orice și nu mai prezintă credibilitate.

Contextul evenimentelor ne arată că drumul anticristului devine tot mai pregătit și bătătorit, iar perioada descrisă în Apocalipsa de Duhul Domnului devine tot mai vizibilă și clară.

Lipsirea mea de libertate sau a oricărui om, pe motiv că refuz vaccinul acesta experimental, totul devine o piatră de temelie pentru evenimentele apocaliptice care vor urma și în mod special semnul fiarei, de care Biblia vorbește atât de clar:

”Apoc 13:16. Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, 17. şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.”

Noi Biserica, suntem chemați să fim o mărturie, să decidem fără să fim forțați ce facem cu trupul nostru, știind că este templul Duhului Sfânt, iar lumea și stăpânitorul lumii acesteia nu are nici un drept peste ceea ce Dumnezeu ne-a dăruit. Ca să rămâi integru de multe ori costă, însă merită plătit prețul, asta mai ales pentru mine ca și român, care am trecut prin perioada comunistă și care știu că mulți au rămas în integritate, plătind cu viața pentru libertatea și credința în care au hotărât înaintea Domnului să plătească.

Acum în Statele Unite, care a reprezentat pentru o lume întreagă Norma Libertății, oamenii care nu se supun obligativității regimului totalitar socialist-globalist al Partidului Democrat, riscă să piardă slujbă, proprietăți, libertatea de mișcare și probabil mult mai multe, însă vom vedea planul lor în timp.

Cei care însă îl iubim pe Hristos, noi credem că libertatea de decizie asupra trupului nostru ne revine nouă și nimeni nu ne poate obliga să facem nimic împotriva încredințării din inima și conștiința noastră, iar dacă o să trebuiască să plătim prețul la fel ca și creștinii prigoniți de-a lungul istoriei, mulțumim lui Dumnezeu, cerem putere prin Duhul Sfânt și vom fi bucuroși să plătim prețul credinței noastre, rămânând martorii Împăratului acestui Univers și Dumnezeului nostru minunat, Hristos Domnul.

Autor: Simion Ioanăș, https://paginacrestina.wordpress.com/2021/08/13/vaccinul-o-piatra-de-hotar-a-perioadei-sfarsitului/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu