miercuri, 9 februarie 2022

Oare ce-o să facă colaboratorii evanghelici pro-injecție ai regimului globalist?

Mi-a venit această întrebare, văzând atitudinea lui Trudeau și a globaliștilor din Parlamentul Canadei la protestul inițiat de conducătorii de camioane din Canada. Acești stângiști avizi de putere și bolnavi de ideologia anticristă a zilelor noastre au văzut în demonstranți ”supremațiști albi, antisemiți, islamofobi, rasiști, homofobi și tranfobi”, iar ei sunt hotărâți ca în continuare să aibă parte de-o societate incluzivă.

Totul arată clar a manipulare grosolană, așa cum am văzut de altfel în protestele organizațiilor comuniste care ne-au distrus orașele din Statele Unite pe motiv de rasism, așa cum am văzut în ideologia turnată în capul copiilor din școlile din State, prin care dacă suntem albi suntem vinovați, prin manipulările cu privire la serurile administrate și blocarea tratamentului alternativ, prin manipulările cu privire la lipsirea de fonduri a poliției și legiferarea drogurilor, anumite grațieri a infractorilor, sistemere de conducere a poliției de comitete de socialiști globaliști sadea, prin mandatele care ne obligă la injectări în masă sau pierderea locurilor de muncă, prin impunerea unei economii ”curate” prin care sărăcia este la ea acasă în Statele Unite, să nu mai vorbim de deschiderea efectivă a granițelor prin care imigrația ilegală devine ”legală” asta în detrimentul instabilității și infracționalității din țară, politica dezastroasă a lui Biden de retragere din Afganistan, etc…, toate acestea sunt politici care pe orice om cu puțină înțelepciune îl luminează că asistăm la o posedare demonică a societății în care trăim și a politicului manipulat și umplut de anticreștinism, demonism, ocult și ipocrizie.

În asemenea circumstanțe, am observat pastori evanghelici și creștini din bisericile evanghelice, care de-o bună bucată de vreme țin isonul acestei lumi posedate de demoni ai întunericului, demoni care ne atacă familiile, bisericile și libertatea. Pastorii și creștinii aceștia au ajuns să folosească amvonul ca o trambulină prin care să facă reclamă serurilor salvatoare și-a politicilor acestor ”netăiați împrejur”. Era unul din Marea Britanie, mare pastor al internetului, care striga sus și tare că doar cei lipsiți de educație resping serul experimental, asta ca și când globaliștii anticriști ar fi pus monopolul pe știință și medicină devenind astfel normă a medicinei și științei actuale.

Mă-ntreb, oare acum când toți ne dumirim cam cât arată ceasul, până și cei care nu au nimic de-a face cu creștinismul, oare ce faceți voi propovăduitorii serului experimental și ai socialismului globalist plin de ”dragoste și iubire” față de toți pământenii, ce faci tu pastore și creștinule pocăit, care cu indolență și impertinență ai ținut cu ”ursul” globalist?

Vă spun eu ce-o să faceți, la fel ca și pastorii care au colaborat cu securitatea comunistă, veți poza în sfințișori de duminică, veți aduna în jurul vostru susținători și veți deveni eroii vremurilor de restriște, totul cu o nesimțire crasă, totul cu un tupeu demn de ”invidiat”, arătând tuturor că nu sunteți mai buni decât anticriștii comuniști din trecut sau de anticriștii globaliști de astăzi.

Mă-ntreb oare nu era mai bine pentru acești oameni să nu se implice? Ba da, însă au făcut-o ca să-și scape viața, ca să aibă întâietate în cercurile de influență, ca să fie promovați și scopurile ”nobile” le pot descrie ei mai bine decât mine în oratoria care o vor face de la amvoane într-un viitor cât mai apropiat.

Istoria se repetă și se va repeta, mulți n-au învățat nimic de la anii de comunism, de la închisorile comuniste umplute de frați de-ai noștri integri. Astăzi propovăduitorii serului experimental și globalismului vor numi pe cei care au fost prigoniți, și-au pierdut slujba sau poate unii libertatea, drept fraieri și reduși sau poate oameni care au riscat totul pentru ”nimic”, însă în toate aceste circumstanțe Dumnezeu trage linia și are ultimul cuvânt, la Judecata pe care El o va face cu Dreptate. Eu le pot spune astăzi tuturor susținătorilor agendei globaliste care fac parte din Bisericile noastre evanghelice: ”să vă fie rușine”, ceea ce cred că nu aveți și nu vă va fi.

Rămân la ce spune Scriptura privitor la integritate, cu nădejdea și dorința în Revenirea Mântuitorului, hotărând ca în continuare să rămân de partea lui Hristos, Adevărul și a Normei Lui care este Cuvântul Scripturii:

”Apoc 22: 11. Cine este nedrept să fie nedrept şi mai departe; cine este întinat să se întineze şi mai departe; cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfânt să se sfinţească şi mai departe! 12. „Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.”

Simion Ioanăș, https://paginacrestina.wordpress.com/

Un comentariu: