luni, 6 februarie 2017

Dovada că în stradă nu era ceva spontan, contra grațierii sau Codurilor penale


Se urmărea zdrobirea PSD care lucra pentru SEPARAREA puterilor în România, adică SRI-DNA-Președintele să intre în legalitate, să abandoneze agenda lor duplicitară (favorabilă ONG-urilor Soros-iste, legislației LGBT)

Dragi români,

Cum spunea unul dintre mai marii noștri, la fel spun și eu: sunt incompetent și incompatibil cu chestiunea politică. Și intoxicat, deoarece minciuna intoxică crunt. Iar când țara fierbe, când poporul se situează în două tabere gata de luptă și apostrofări una împotriva celeilalte, de genul 50% din români împotriva a 50%, devine foarte dificil de-a te situa într-una din acele părți, nicidecum nu te va onora orice poziționare ai avea. Când însă ești înregimentat politic, e altceva, știi ce susții, dar de regulă ești doar un pion. Apropo, gândind așa, ministrul actual de la Armată – Gabriel Beniamin Les – e pe o cale pe care a ales-o, din timp, are obiectivele sale, deci e bine să și le urmeze, iar sfatul venit … “Dă-ți demisia, nu vezi că lupți împotriva noastră a celor din stradă?”, devine chiar caraghios, asta după ce s-au bucurat că omul e acolo, sus, și astfel poate duce și acolo mireasma cunoștinței lui Hristos.

Câți creștini se sacrifică să ia acest drum periculos al politicii? Unde mai e îndemnul să ne rugăm pentru cei înălțați în dregătorii? Să-i susținem, NU să le cerem demisia, să-i ajutăm dacă putem. Alegerile abia au fost, jocul politic se face cum este stabilit, iar când prind ocazia sar gardul legal să-și impună agenda lor, a opoziției. Iar opoziția urmărește greșeala adversarului. Iar PSD-ALDE a greșit scoțând acea Ordonanță în plină noapte și vârând-o forțat ca pe un dat. N-au lucrat deloc cu înțelepciune și își suportă consecințele.

Se poate presupune că mulți dintre cei care nu au votat, acum sunt activi, în stradă.

Pentru creștini:

1) În cazul Bodnariu a fost ok, au ieșit majoritar o masă omogenă de oameni, pentru o cauză clară, pentru familie. Se urmărea voia lui Dumnezeu.
2) De această dată, cred că e de preferat, creștinii să ia o atitudine distinctă, nu împreună cu poporul, cu post și rugăciune. Și să așteptăm să se facă voia Domnului. Și luări de poziție cum o face Viorel Iuga, Vasile Taloș, scripturale, de îndrumare creștină.

Nu e rău să înțelegem din start, că deși în România sunt mai multe partide, ele practic nu sunt prea diferențiate. Ca să aibă câștig de cauză, priză la popor, fac o ofertă electorală. PSD face una mai comunistă, mai favorabilă oamenilor, vă dăm și vouă, votați-ne! De aceea și caută să dea, că nu dau de la ei, iar ei au grijă de ei înșiși. Celelalte partide, însă, uită repede de promisiuni, căci au agenda lor și aceea a UE, a SOROȘ-iștilor și Globaliștilor: NU se poate salar mai mare, nu se poate pensie mai mare, gazul și energia electrică e musai să crească la preț, Banca Mondială e musai să ne împrumute ca să fim dependenți de ea/de ei etc..

Cum se face un referendum (vezi cazul Băsescu) sau alte chestiuni majore, ei întreabă Poarta UE cum trebuiesc cititite și interpretate rezultatele. Cu chestiunea familiei (opoziția de-acum) ei merg după trendul UE, de acolo, de la SOROS și ONG-urile lui se fac presiuni împotriva familiei tradiționale (Cioloș și Iohannis sunt membri în forurile Globalizării Soroșiste). E de presupus, că deși PSD acum e pentru familia tradițională, iar noi cei din stradă îi huiduim și nu folosim timpul de-a merge cât de curând la un referendum, și scăpăm astfel starea favorabilă pentru schimbarea prin referendum a statutului familiei, în mod expres și fără echivoc, și ASTFEL facem un joc favorabil Președintelui Iohannis și opoziției care se opun unui referendum pentru familie.

Ca să nu mai vorbim că de această dată (în stradă) era vorba și de corupția și inexistența separării puterilor în STAT, aprinse și menținute de binomul SRI-DNA, de însuși Președintele Iohannis (care nu a luat în seamă cele 3 milioane de semnături pt. FAMILIE) – NU se înțelege că ei (opoziția actuală) cei numiți în mod nominal, nu vor să piardă privilegiile și abuzurile lor. Nu vor să se exercite indubitabil separarea puterilor în stat, legalitatea și democrația instaurată și de care se vorbește.

Să fie clar, fiecare parte aflată în conflict își urmărește agenda și privilegiile, NU și mai binele Țării și al poporului român. SRI și DNA nu a acționat mai deloc în această direcție, ci în una abuzivă. Sper că oricine a văzut și vede asta, Iohannis, familia lui, prin fals și minciuni a pus mâna pe niște case; Laura Codruța Kovezi a obținut un doctorat pentru care trebuia să-și prezinte demisia, cei din familia ei nu sunt cercetați, dosarele sunt puse deoparte.

Manevrarea și manipularea e făcută de SRI și de Președinte (care a pierdut în instanță definitiv procesul cu una-două dine cele 5…6 case de la Sibiu, dar nu se supune legii), susținuți de DNA și procurorul general, iar mulțimea de entuziaști din stradă e manipulată de SRI, pe de o parte, cât și de SOROS prin ONG-uri, de președintele Iohannis și de Globalistul Dacian Ciolos, cu toții progresiști, care nu vor ca PSD să pună pe rol un referendum pentru familia tradițională în martie-aprilie, ci să urmăm Globalizarea, și agenda UE, trendul LGBT, ca și celelalte țări fruntașe de la Bruxelles (Germania și Franța).

Ce veți spune după ce puneți la pământ “ciuma roșie-PSD” (care de această dată lucra pe fond de partea Familiei Tradiționale și pentru separarea puterilor în România, contaminată de ciuma progresistă a LGBT) și vine opoziția care va fi însă lăsată să lucreze nestingherit de către SRI-DNA-Președintele României, pentru LGBT, iar abuzurile trinomului să-și exercite abuzurile ca până acum, din vremea lui Băsescu încoace?

Cele scrise, sunt doar o fațetă, lupa am pus-o pe un segment, normal că situația e mai complexă. Ca să nu mai vorbim că actualul Guvern e tare subțire, că Ordonanțele bune-rele ni se bagă pe gât în miez de noapte (cu forța), că Liviu Dragnea a avut nespus de multe gafe, e plin de nerăbdare etc

sursa : https://armoniamagazineusa.com/2017/02/05/dovada-ca-in-strada-nu-era-ceva-spontan-contra-gratierii-sau-codurilor-penale/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu