sâmbătă, 4 februarie 2017

Uriaşă marionetă, eşti jalnică! Jalnică, dar tot mică şi uşoară eşti!


O să mă doară tare, tare de tot!

Ceea ce o să mă doară tare de tot, dacă o să fugă unii mai slabi de inimă, sau cumpăraţi, de la PSD şi de la ALDE spre puterea Soroş-Iohannis şi Guvernul Grindeanu o să cadă este că o să se oprească iniţiativa de modificare a articolului 48 din Constituţia României, cel referitor la familie.

Dacă o să cadă Guvernul Grindeanu, în acest fel, o să mă doară tare de tot căci cei care întreţin acest foc ticălos îl întreţin şi împotriva familiei şi a valorilor noastre sfinte. Ce mă doare tare este că cei care luptă de partea lui Iohannis, implicit luptă împotriva familiei, pentru că Referendumul nu o să mai aibă loc, nu, căci se schimbă majoritatea parlamentară şi o să fie o majoritate formată din PNL, USR şi PMP, evident alături de revizioniştii unguri, cei care au coşmaruri din cauza Ardealului, iar poziţia acestor trei partide, la centru, căci în ele evanghelicii sunt băgaţi în seamă doar când trebuie plimbaţi prin casele de rugăciune după voturi, este clar una pro-toleranţă, pro-homosexualitate.

Dacă Guvernul Grindeanu o să cadă, nu o să cadă din cauza acestor ordonanţe, Guvernul Cioloş a obosit la câte ordonanţe de urgenţă a dat, ordonanţele sunt doar pretextul. Dragnea nu este vânat căci este corupt! Cine crede asta este un mare naiv. Dragnea este vânat şi PSD-ul hingherit de către oamenii sistemului mondial şi de către cei naivi nu din dorinţa de a elimina corupţia din România, nu!

1. Dacă era vorba de corupţie, ca să ieşim în stradă pentru democraţie şi independenţa justiţiei, în stradă nu apăreau mesaje de susţinere a unei sefe a DNA care a plagiat toată ziua. Dimpotrivă, strada îi cerea demisia de urgenţă! Dacă era vorba de lupta împotriva corupţiei strada, românaşii din stradă, protestau şi împotriva lui Iohannis căci nu a plătit taxele pentru meditaţiile din care şi-a luat şase case şi care a călcat în picioare peste 3 000 000 de "fanatici religioşi", care a încălcat Constituţia că s-a dus în stradă la proteste. I se cerea demisia! Strada protesta şi împotriva acoperitului Robert Turcescu care s-a dus în mijlocul lor. Aici nu e vorba de lupta anticorupţie. Aici e vorba de un sistem foarte bine pus la punct care are pioni şi între noi, colaboraţionişti, oameni vânduţi, şi care se foloşeşte de naivii din biserici, nu ca să dărâme corupţia şi să apere democraţia, nu, sub acest pretext, să elimine pe cel care nu este de partea lor, pe cel care a îndrăznit să anunţe Referendumul. Strada nu doreşte eliminarea corupţiei!

2. Dacă era vorba de corupţie, să luptăm împotriva corupţiei, mai întâi luptam împotriva corupţiei de la noi. Da, există multă corupţie la noi, foarte multă, de la taxe neplătite, dar protestăm împotriva lui Dragnea, până la alte tipuri de corupţie, cea mai mare fiind coruperea adevărurilor sfinte. Dacă era o luptă pe bune împotriva corupţiei prima dată începea în cadrul Bisericii pe bune!

3. Dacă era vorba pe bune de luptă împotriva corupţiei ne luptam cu adevăratul corupt al ţării, cu Iohannis care este parte dintr-un sistem de 1000 de ori mai corupt decât este PSD-ul pe alocuri. Dacă eram oameni pentru democraţie şi pentru justiţie ne luptam împotriva lui Iohannis care a călcat în picioare cea mai democratică initiativă cetăţenească care a existat vreo dată în România, initiativa pentru modificarea articolului 48 din Constituţie. Dacă strada protesta şi împotriva lui Iohannis eram extraordinar de liniştit. Dacă strada îi cerea demisia acestui om care s-a înconjurat cu oamenii lui Soroş şi oamenii lui Soroş îi fac propagandă, ziceam că strada chiar luptă pentru democraţie. Dar nu se doreşte democraţia. Strada, românaşii din stradă, sunt doar o masă de manevră, o mare marionetă nu pentru dreptate şi democraţie ci împotriva lui Dragea şi a sistemului care luptă împotriva democraţiei din România. Adevărata corupţie, împotriva căreia pastorii nu ies în stradă, este în mintea lui Iohannis care fără pic dorinţă pentru a respecta demersul democratic şi sfânt al mai bine de 3 milioane de români a şters cu noi pe jos! Da strada, pastorii, cei implicaţii, toţi naivii, care sunt naivi, căci sunt între noi şi oameni care conştientizează că sistemul lui Iohannis e cel mai corupt şi pe faţă luptă de partea acestuia, da, strada, pastorii, toţi naivii implicaţi luptă pe faţă să dărâme un sistem care pe alocuri este corupt dar în locul lui vine un altul care va distruge totul în care! Asta mă doare teribil!

4. Dacă era luptă pe bune pentru corupţie, în stradă, se protesta împotriva adevăratului sistem care îşi pune tot mai tare ghiarele pe ţară. PSD-ul e un înger faţă de acest sistem care în Norgevia şi Canada este ca la el acasă. Da, dacă strada dorea luptă împotriva corupţiei şi pentru dreptate asta era lupta! Nu există în România decât doua viariate: sistemul PSD şi sistemul neo-marxist al lui Soroş, atât! La ora actuală cei care pot să guverneze ţara ăştia sunt. Dacă strada lupta împotriva corupţiei lupta clar împotriva adevăratului sistem corupt din România, reprezentat de Iohannis!

5. Sunt convins că la fel cum împotriva lui Trump s-au pompat sume uriaşe, inimaginabile, de către susţinătorii politicii corecte, ai homosexualilor şi ai sistemului din care Soroş face parte, sunt convins căci si la noi, azi, sumele prin care sunt întreţinute aceste proteste sunt uriaşe, colosale căci scopul lor este clar să distrugă un sistem care nu le este obedient şi care şi-a permis să se ducă şi să se afişeze cu Trump şi să apere familia. Dar mai ştiu ceva, Dumnezeu o să-i dea într-o zi pe faţă pe toţi cei care azi promovează cu tupeu acest sistem şi sunt aserviţi sistemului. Mai ştiu ceva, că în România oamenii au început să vadă tot mai bine cine sunt cei care apără pe faţă sistemul stricat!

Dacă o să cadă Guvernul Grindeanu o să mă doară tare căci este posibil ca noi cu această ocazie unică, de modificare a articolului 48 din Constituţie, să nu ne mai întâlnim niciodată. Pe cai o să se urce omul fărădelegii care a călcat în picioare peste 3 000 000 de oameni cu valori curate. Vă daţi seama ce o să facă cu ţara?

Eu mă rog şi postesc ca Dumnezeu să împiedice pe orice cale doreşte El ca să ajungă la putere Iohannis! Mă rog ca să rămână acest Guvern Grindeanu şi ca în România să aibă loc Referendumul pentru modificarea articolului 48 din Constituţie!

Marioneta de pe străzile României este jalnică şi într-o zi o să plângă cu lacrimi amare!

Mircea Levi Brădeanu - http://albfaragri.blogspot.ro/2017/02/uriasa-marioneta-esti-jalnica-jalnica.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu