joi, 27 iulie 2017

Închinarea în Tabăra de la Bulz – Atmosferă de discotecă și de Cîntarea României


Închinarea pentru tineri creștini a ajuns ceva gen Fata Morgana, amăgiți de așa zisele trupe de închinare care se slăvesc pe ei înșiși. Și strâng tinerii debusolați în jurul lor, ca la un foc de tabără, oriunde se află ei, nu prea au nicio șansă de-a găsi modul adecvat de închinare colectiv. Practică doar un mod de-a te bucura în chip lumesc și a fi într-o stare care nu este după placul lui Dumnezeu, căci El așteaptă o închinare în Duh și în Adevăr. Domnul Isus a spus “Învățați de la Mine“. Omul ISUS se închina Tatălui într-o liniște deplină, și făcea voia lui Dumnzeu Tatăl în orice împrejurare, căci era blând și smerit cu inima!

Însă, puteți observa în video, activitatea lor … lumească, pe care o găsiți și duminica sau în zilele lor, de tineret, când ei se desfășoară sentimental și fizic, ca la un adevărat spectacol.

De fapt, în fața pozei și a VIDEO-ului de mai jos, autorul postării de pe facebook scrie sec: Cam ăștia sunt cretinii … “creștinii” peste care a căzut cortul de la Bulz. Da, ăla este cortul.

Băieți, în pantaloni scurți, cu tricouri de plajă – deh, căldură mare – fetele în pantaloni lungi, mulați, pentru “răceala” lor față de Împărăția Cerurilor (deși ne vrea cu gelozie și în clocot pentru Isus). Dar se vede că acești tineri nu iau în seamă atenționarea Mielului, care ridică păcatul lumii:

14. Îngerului Bisericii din Laodiceea scrie-i: “Iată ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios şi adevărat, Începutul zidirii lui Dumnezeu:
15. “Ştiu faptele tale: că nu eşti nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot!
16. Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea.
17. Pentru că zici: “Sunt bogat, m-am îmbogăţit, şi nu duc lipsă de nimic”, şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol …”

Ce cred tinerii cu microfoanele, că fac lucrarea Domnului? Dar o fac ei cu băgare de seamă, sau fără băgare de seamă? Ce zice cuvântul despre o astfel de (ne) orânduială?

vezi videoclipul aici

Știm că Dumnezeu vorbește, când într-un fel, când într-altul. Unii au postat despre această Tabără (Cristos pentru România) cu accentul pe faptul că Dumnezeu a avut milă de creștinii noștri; dar noi acum punem accentul că Dumnezeu ne-a atenționat să vedem ce fel de “închinare” practică tinerii creștini!

Așa zisele trupe de închinare, n-au ce căuta în fața Adunării, în templu de închinare!

Activitatea lor trag înapoi înaintarea pe cărarea Împărăției Domnului Isus a fraților și surorilor din biserici! Ei ne duc cu repeziciune spre secularizare și apostazie, ei nu zidesc, dimpotrivă, dărâmă starea duhvnicească care trebuie să caracterizeze Adunarea Domnului.

sursa: https://armoniamagazineusa.com/2017/07/27/inchinarea-in-tabara-de-la-bulz-atmosfera-de-discoteca-si-de-cintarea-romaniei/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu