miercuri, 5 iulie 2017

Blestemul lui Obama s-a incheiat! America respira din nou aerul libertatii!


Anticristul Obama a fost un blestem pentru America. Domnul l-a ingaduit. Nu a fost usor. Totul mergea in jos sub bagheta lui Obama. Economia era sabotata de reglementari artificiale. Politia era criticata pentru orice actiune mai directa. Crestinismul era subtil restrans prin decrete imorale iar pe urma, urma sa legifereze faradelegea.

Rugaciunea la Casa Alba a fost inlocuita cu evenimente islamice pentru ca Obama este un crislamist, adica un islamist cu elemente crestine subordonate islamismului.

Astazi (4 Iulie) America a sarbatorit Ziua Independentei si am vazut cu ochii mei relaxare pe fetzele oamenilor, fluturarea steagului American peste tot pe strada si in fatza casei.

Anticristul Obama si vrajitoarea Hillary descurajau intens patriotismul. Se incerca sa se prezinte patriotismul ca o forma de nationalism teroristic. Dumnezeu a infiintat natiunile si natiunile isi vor aduce slava lor in Imparatia Milenara. .“Natiunile vor umbla în lumina ei, şi împăraţii pămîntului îşi vor aduce slava şi cinstea lor în ea.” (Apocalipsa 21:24).

Aceasta sarbatoare a Zilei Independentei americane are o conotatie unica deoarece nu s-a mai sarbatorit asa de pe vremea presedintelui Reagan.

Am aflat de curand ca mii de biserici s-au rugat intens fara sa faca publicitate, ca Dumnezeu sa scape America de Obama. Indemn pe evanghelicii romani sa se roage cu staruinta pentru triumful adevarului si al Evangheliei in Romania, cat si pentru introducerea in constitutie a conceptului de familie Biblic, barbat si femeie.

Anticristul Obama, plin de un tupeu demonic, de curand din Indonezia (unde a facut scoala islamica in copilarie), indemna pe Americani sa nu fie prea patrioti! El se teme ca islamizarea Americii este infranta pentru prezent. A fi patriot este biblic. A fi patriot este logic. A fi patriot este onorabil. Romani fiti patrioti! Dar si rugati-va traind o viata sfanta, ca rugaciunile sa fie ascultate.

Agenda islamica mondiala este infranta cand cetatenii sunt patrioti!

Paul Dan - https://ioan8.wordpress.com/about/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu