sâmbătă, 14 martie 2020

Cum adică? Și de ce? – Pastorală de coronavirus


Comunicatele astea sunt date într-o limbă păsărească! Care este pericolul și care este prognoza?

1. Avem de-a face cu un virus nou, cu origine incertă (laborator sau natură?).

2. Numerotarea C19 îl plasează în MULȚIMEA de viruși cu care ne-am confruntat deja și suntem încă în viață, slavă Domnului!

3. Ni se recomandă, cere, izolarea DOAR pentru frânarea vitezei de răspândire. Sistemul medical nu va putea face față unei avalanșe neobișnuite de îmbolnăviri. ACESTA este motivul propagandei și al măsurilor excepționale care se iau. rata mortalității este foarte mică, în comparație cu alte cauze de deces.

4. În doi sau trei ani vom fi toți imuni pentru că vom fi infectați și vom fi supraviețuit simptomelor.

5. În fiecare început de toamnă-iarnă suntem vaccinați împotriva virușilor cunoscuți. Probabil că de la anul vom fi vaccinați si împotriva acestuia.

6. Probabilitatea morții cauzate de acest virus este mai mică decât probabilitatea morții pentru că nu ne-am pus centura de siguranță în mașină …

Încolo, Dumnezeu este tot în Templul Său și a scris deja zilele fiecăruia dintre noi „mai înainte să fi fost vreuna din ele“ (Psalm 139:16). Îmi place remarca lui Pavel Nicolescu:

„Nimeni nu moare de boală. Fiecare moare de Dumnezeu! Noi vedem foarfeca ce taie firul vieții, dar nu vedem mâna care o mișcă. Toți oamenii care mor, mor de Dumnezeu, nu de boală!“

El ține cheile locuinței morților. Nimeni nu intră acolo până când nu decide El!

Napoleon mergea riscant pe linia frontului zicând: „Nu s-a turnat încă glonțul care să mă omoare“. Era convins că are o misiune divină (așa credea el) și pe durata unei astfel de misiuni orice om este nemuritor.

Daniel Brânzei, https://newsnetcrestin.blogspot.com/2020/03/daniel-branzei-cum-adica-si-de-ce.html#more

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu