duminică, 3 ianuarie 2021

Corect informaţi

De câte ori nu aţi auzit aceste cuvinte, „corect informaţi”, mai ales în ultimul timp? Toată presa principală a făcut eforturi extraordinare pentru a ne informa. Guvernanţii, medicii, specialiştii, oamenii bogaţi, au devenit dintr-o dată nespus de dornici de a ne informa corect despre pericolul „grozav” care se numeşte Covid 19 (sau cine ştie ce alte denumiri mai are), au devenit dintr-o dată, subit, neliniştiţi din pricina faptului că noi, cei mulţi, suntem în pericol de moarte iar ei, cu orice preţ, vor să ne salveze. Pentru aceasta au spus că trebuie să fim informaţi corect. De fapt cred că niciodată în această lume oamenii nu au fost mai dezinformaţi şi minţiţi ca acum.

Aşa că informaţiile au început să se năpădească asupra noastră ca un torent, gata, gata să ne sufoce. Am aflat cât de periculos este virusul, cum poate distruge omenirea întreagă, că trebuie să ne izolăm de semenii noştri, să stăm acasă, să ne spălăm obsesiv pe mâini, să purtăm măşti de protecţie chiar şi când mergem la culcare, că medicamentele obişnuite şi ieftine nu fac faţă virusului şi că trebuie inventate altele noi. În general aceasta este informarea corectă pe care trebuia să o avem şi care se repetă obsesiv ca un ritual funebru la care populaţia globului este expusă.

Între timp au apărut oameni de ştiinţă, adevăraţii oameni de ştiinţă, cu trecut impresionant şi tărie de caracter, care au spus exact pe dos. Ei au spus că virusul nu este mai periculos ca orice alt virus de gripă; că mortalitatea în urma lui nu este peste normalul a ceea ce a experimentat omenirea cu alţi viruşi, ba chiar că acest Covid 19 este mai puţin dăunător; că a ne izola în case sau a purta mască de protecţie este mai nociv chiar decât virusul deoarece are ca rezultat un potenţial mai mare de îmbolnăvire şi că omul îşi face imunitatea intrând în contact nu izolându-se; că virusul are antidot şi că antidotul este la îndemâna oricui şi la cost redus, că nu este nevoie de niciun vaccin şi că un vaccin apărut peste noapte va face mai mult rău decât virusul; că măsurile şi procedurile medicale care se folosesc acum sunt absurde şi că frizează bunul simţ, anulând tot ceea ce medicina a învăţat şi practicat până acum; că protocoalele folosite în spitale mai degrabă duc la moartea pacienţilor de Covid 19 decât îi ajută să fie vindecaţi; au dovedit prin luările lor de poziţie că industria farmaceutică are scopuri malefice în a exploata toată această nebunie în interesul ei financiar, cumpărând guvernaţi sau lucrători din sistemul de sănătate pentru a-şi putea promova produsele. Tot ce vă spun nu este inventat de mine, le-am văzut şi auzit (aşa ca şi voi) din social-media şi le-am analizat cu mare atenţie, ajungând să fiu convins de faptul că nu presa principală are dreptate ci aceşti oameni care critică modul în care pandemia a fost instrumentată de guvernele actuale. Dacă vreţi, am fost convins că aceştia din urmă au dreptate şi că toată această poveste este o mascaradă, fiind probabil, cea mai mare minciună şi înşelătorie din toată istoria umanităţii. Am ajuns la aceasta comparând şi analizând variantele care mi s-au oferit, aşa cum este normal să se întâmple într-o societate care are pretenţia că oferă omului libertatea de a gândi, de a alege şi de a hotărî în dreptul lui. Dar lucrurile nu stau chiar aşa în legătură cu democraţia care credem că ar mai funcţiona.

După o vreme, şi uneori la foarte scurtă vreme, materialele care pe mine m-au convins că minciuna se află în gura presei principale şi a guvernaţilor, au dispărut de pe internet iar cei ce le-au eliminat au venit cu explicaţii de genul că acel conţinut al materialelor nu este compatibil cu politica organizaţiei respective. După aceea am auzit că ei recurg la această cenzură deoarece vor să protejeze populaţia de ştirile false, acele „fake news”, termen tot de ei inventat. Prin urmare noi, cei de rând, nu mai avem capacitatea de a discerne şi trebuie să stăm liniştiţi pentru că este cine să discearnă în locul nostru. Şi cine sunt aceştia? Nu trebuie să ştim şi nici să ne facem probleme sau să avem îndoieli, pentru că sunt oameni de caracter, care ne vor binele. Şi astfel am ajuns în situaţia ca un întreprinzător particular să se ocupe de vaccinarea întregii omeniri şi să dea sfaturi, dar un specialist în virusologie, apreciat la nivel mondial să fie căzut din drepturi când a încercat să-şi exercite profesia, nefiind de acord cu felul în care OMS şi guvernele statelor lumii au gestionat pandemia. Am ajuns ca tehnocraţi sau oameni fără nici o stea în trecutul lor, sau cu buline negre în acest trecut, să se ocupe de probleme de medicină şi sănătate şi gestionarea situaţiilor de urgenţă. Mi-am adus aminte de ce mi-a spus tata, în timpul regimului comunist din ţară, despre oamenii care au ajuns în funcţii de conducere, după ce comuniştii au aruncat în închisori şi lagăre crema intelectualităţii româneşti. În locul lor a pus cele mai mari nulităţi, singura lor calitate (care, de fapt, nu este calitate) fiind obedienţa şi îndeplinirea ordinelor fără nici o ezitare. La o şcoală a fost pus director unul care nu ştia să scrie şi să citească. Constat că şi azi am ajuns în aceeaşi situaţie. Oamenii valoroşi sunt reduşi la tăcere iar alţii sunt cumpăraţi cu bani grei şi negri – se spune, nu ştiu, că ar veni de la industriile farmaceutice – pentru a sprijini interese financiare sau de dominaţie. O să-mi spuneţi că este teoria conspiraţiilor. Bun, da de ce cei ce au o poziţie diferită de a celei oficiale nu au dreptul să şi-o spună? Cum poate fi omul bine informat dacă primeşte obsesiv şi agresiv informaţii numai de pe o direcţie? Cum poate el alege dacă i se pune în faţă doar o singură variantă şi dacă i se spune că dacă nu alege această variantă este un duşman al societăţii. Nu la fel proceda şi dictatorul Ceauşescu? Şi la el libertatea funcţiona până în punctul în care cineva vedea lucrurile în alt fel decât el. Din nefericire constatăm că azi este exact la fel.

Mă gândesc că un motiv pentru care oamenii ajung să nu mai poată discerne este faptul că şi-au înroşit ochii şi creierii şi urechile de la televizoarele încinse şi au înghiţit, fără posibilitatea de a pune în cumpănă şi de a vedea şi alte puncte de vedere, toată ideologia de partid în legătură cu pandemia de Covid. Au fost ei informaţi corect în felul acesta? Au primit ei adevărul care să le fie de folos? Sunt ei acum capabili să ia decizii corecte, spre binele lor şi a familiilor lor¬? Eu cred că nu.

Mai cred că adevărul este ascuns şi acoperit cu bună ştiinţă şi din pricina faptului că există o cenzură feroce a oamenilor de valoare cărora nu li se permite să-şi spună punctul de vedere – în schimb multe nulităţi o pot face şi o pot face obsesiv – din pricina faptului că materiale pe care le-am văzut şi care ulterior au fost cenzurate. Astfel eu am fost convins că dreptatea este şi azi la cei marginalizaţi, daţi la o parte, deşi studiile, reputaţia şi trecutul lor îi recomandă în detrimentul celor ce li se acordă credit şi a căror realizări ştiinţifice sunt strălucitoare dar lipsesc cu desăvârşire.

Multe rele şi multă suferinţă va fi din pricina faptului că oamenii nu s-au informat corect. Nu au căutat să afle cum stau lucrurile şi s-au dat pe mâna „specialiştilor”. Astfel oamenii au ajuns să nu mai gândească şi să fie mulţumiţi că gândesc alţii pentru ei. Şi alţii gândesc dar nu pentru ei ci împotriva lor. Sistemul de învăţământ a fost distrus pentru ca tinerii să nu mai gândească ci doar să accepte ceea ce li se spune, să fie îndoctrinaţi. Nu doar şcolile publice au ajuns în această situaţie ci până şi şcolile teologice. Cei ce ies de pe băncile acestor şcoli sunt slujitori ai unui sistem politic religios, nu ai lui Dumnezeu. Sunt îndoctrinaţi şi formaţi ca politruci nu ca slujitori.

Până şi medicii care odată erau în slujba omului, azi nu mai sunt învăţaţi să salveze oameni ci să respecte protocoale; protocoale care, s-a dovedit în aceste zile, omoară oamenii nu îi vindecă. Îmi spunea cineva că este mai sigur azi a merge la închisoare decât la spital. Foarte adevărat. Dacă la un spital, ai zice de referinţă, ca şi Matei Balş din Bucureşti, după cum am auzit din social media, circa 75% din pacienţii care ajung acolo mor, atunci de ce te-ai mai duce? Şansele de supravieţuire sunt incomparabil mai mari dacă stai acasă. Şi aceasta pentru că totul ajunge pe mâinile unor oameni care doar respectă protocoale şi care au uitat de jurământul pe care l-au făcut odată că vor apăra vieţile oamenilor cu orice preţ.

Medici care să apere vieţi sau preoţi şi pastori care să apere suflete, alături de politicieni care să-şi dea viaţa pentru poporul lor. Aşa ar trebui, aşa a fost, dar sunt vremuri trecute.

Am crezut o vreme că numai în trista Românie se întâmplă aşa ceva. Dar în explozia de informaţii apărute în social-media am văzut că fenomenul este generalizat la nivelul întregii planete. Omului nu i se mai oferă şansa de a fi CORECT informat şi, mai degrabă se lucrează la dezinformarea lui.

Problema cea mai mare însă este dezinformarea care are loc în domeniul spiritual. Dacă în cele terestre omul greşeşte şi îşi lezează binele pământesc, ia un vaccin şi moare, lucrul acesta este o tragedie, dar dacă ia hotărâri greşite în privinţa sufletului său, consecinţele sunt veşnice şi teribile. Însă dezinformarea în cele pământeşti am văzut că merge mână în mână cu dezinformarea în legătură cu cele spirituale. Cei ce vor să înşele pe oameni într-un domeniu îi înşeală şi în celălalt iar cei ce vor să facă bine într-un domeniu vor să facă bine şi în celălalt.

Putem face o paralelă între vaccinul despre care se discută mult în aceste zile şi vaccinul spiritual. Dacă este aşa cum se spune de către acei oameni de ştiinţă marginalizaţi, unii dintre ei chiar specializaţi în vaccinuri, cum că efecte ireversibile şi cauzatoare de suferinţă vor apărea după injectarea dozei şi că, după aceea, nimic nu se va mai putea face, tot aşa este şi cu injectarea unui vaccin spiritual corupt, compromis, un amestec între ceva bun şi ceva malefic. Efectul va fi ireversibil şi veşnic, suferinţa va fi veşnică.

Şi în acest domeniu are loc aceeaşi diversiune despre care am vorbit înainte, în legătură cu lucrurile ce ţin de viaţa terestră. Şi aici li se dă cuvântul şi puterea celor ce nu au intenţii bune şi care propun protocoale care să ducă nu la vindecarea oamenilor ci la nenorocirea veşnică a sufletelor lor. Şi în acest caz se caută a avea loc o cenzură în ceea ce priveşte accesul oamenilor la adevăr şi dacă această cenzură încă nu funcţionează la maxim este din pricina faptului că, mai întâi, cealaltă trebuie să funcţioneze şi când controlul va fi total şi cenzura în domeniul religiei va fi drastică şi fără milă.

Domnul Isus Hristos spunea că dacă nu se naşte cineva din nou, din apă şi din duh, nu poate vedea şi intra în Împărăţia lui Dumnezeu. Prin urmare un creştin nenăscut din nou este tot una cu un păgân, nici unul nici altul nu vor vedea pe Dumnezeu şi împărăţia Lui. Dar dacă un creştin nenăscut din nou, din Dumnezeu, este pus în fruntea poporului creştin şi îi dă sfaturi sau directive, ordine chiar, la ce va duce aceasta? La a-i ajuta pe creştini să cunoască adevărul, să fie bine informaţi, sau la dezinformarea şi rătăcirea lor? Tot Domnul Isus spunea că dacă un orb urmează pe un alt orb amândoi vor cădea în groapă. Un lider spiritual ajuns în poziţia de lider nu pentru că Dumnezeu l-a pus ci prin maşinaţiuni şi interese pământeşti, aşa ca liderii politici, este un orb şi atunci nu-i poate conduce pe ceilalţi orbi, care nu s-au lăsat învăţaţi de Dumnezeu, care nu s-au aplecat în smerenie să vadă ce zic Scripturile sfinte, care s-au mulţumit cu ce le-au spus alţii şi nu au cercetat cu maximă seriozitate să cunoască adevărul ce îi poate elibera, adică pe Isus Hristos; care nu au căutat cu tot dinadinsul să fie corect informaţi. Ei, după cum mărturiseşte Mântuitorul Isus sunt orbi şi urmează pe cei orbi. Sfârşitul nu va fi unul fericit.

Sunt atât de mulţi azi în domeniul religios care recomandă vaccinul lor, ca metodă de vindecare a sufletelor. Vaccin care are în compoziţie otravă şi minciună şi care este în conflict cu adevărata cale de vindecare propusă de Dumnezeu. Aceştia sunt numiţi specialişti şi au titluri pompoase de papi, episcopi, patriarhi, preoţi sau pastori şi oamenii se închină înaintea lor, ascultându-i orbeşte chiar dacă cuvintele lor sunt otravă nu viaţă. Dar cum să deosebeşti lucrurile dacă niciodată nu ai fost preocupat de Dumnezeu cu adevărat?

Când un lider creştin vine şi ne spune că toţi vor fi mântuiţi, de orice religie, până chiar şi ateii, că nu doar cei ce cred în Isus Hristos vor merge în cer, că homosexualitatea nu trebuie condamnată şi că toţi, indiferent ce credem, trebuie să ne prindem în hora ecumenismului şi să fim fraţi, de fapt oferă un vaccin fals la problema gravă a omenirii şi care este păcatul. Dar vaccinul acesta este atât de frumos prezentat, atât de insistent, încât cei mai mulţi zic: „Îl voi lua!” Iar cei ce ridică şi avertizează în dragoste spunând că acesta va omorî şi că efectele secundare înseamnă chin veşnic vor fi etichetaţi în prima fază ca răspânditori de ştiri false, apoi de duşmani ai omenirii.

Am auzit, şi cred că acest lucru nu este „fake news”, că se pregăteşte de către aceşti lideri spirituali orbi o Biblie care să poată fi folosită de toate religiile, probabil o compilaţie între toate scrierile considerate sfinte. De ce spun că nu mă mir? Pentru că astfel de lideri orbi (orbiţi de ura lor faţă de Dumnezeu şi poporul sfânt şi iubitori de arginţi, ca Iuda) au existat tot timpul şi lupta împotriva Scripturilor nu este de natură recentă şi nici nu se va termina până la final. Scripturile sunt o piedică pentru duşmanii lui Dumnezeu ca să ţină poporul în întuneric, să-l dezinformeze. De ce să le rescriem? Pentru că, spun ei, Scripturile sunt „fake news”, lucruri demodate, perimate, nu mai exprimă adevărul. Dar ce exprimă adevărul? Cu siguranţă ceea ce spune marele gânditor Emanuel Macron sau marele savant Bill Gates sau marele filantrop George Soros, sau marele lider religios de la Roma. Şi ce spun aceşti atât de mari gânditori şi binefăcători ai omenirii că ne face bine nouă? Lista lor de bine şi „adevăr” cuprinde, printre altele, aceste lucruri: acceptarea teoriilor de gen şi îndoctrinarea sexuală a copiilor; deznaţionalizarea şi amestecarea naţiunilor ca la Babel; ruperea de familii şi ţară; luarea copiilor de la părinţi şi încredinţarea lor statului; abolirea proprietăţii private şi trăirea la comun; etc.

Toate acestea şi multe altele nu se potrivesc cu ceea ce Dumnezeu ne spune prin Scripturi. Şi atunci Biblia trebuie modificată pentru că adevărul este „fake news” iar minciuna este generatoare de bine planetar. Astfel că liderii religioşi îşi dau mâna cu cei politici, se aliniază minciunii numite corectitudine politică, ducând după ei în iad milioane de suflete neştiutoare şi ignorante şi care au ajuns aşa pentru că nu au căutat să afle adevărul, nu s-au luptat să-l aibă ca şi pe cea mai mare avere, pentru că au respins chemările lui Dumnezeu la pocăinţă şi schimbare, pentru că au iubit păcatul, pentru că au fost mândri şi aroganţi. Au fost vaccinaţi ca să nu primească adevărul şi să creadă minciuna.

Administrarea vaccinului se face prin înşelătorie sau prin ameninţare şi constrângere. Încă suntem la faza de înşelare şi dezinformare, să ne rugăm să nu se ajungă şi la constrângere. Iar dacă se va ajunge şi la acest pas să ne rugăm în continuare şi să fim gata pentru orice va fi să fie. Nu cred că este tot una să pleci de pe pământ înşelat sau să pleci ca martir. Dar pentru a ajunge la acest stadiu înalt este obligatoriu ca să fim bine şi corect informaţi. Încă avem Scripturile; încă avem harul pocăinţei; încă mai avem ca har promis călăuzirea Duhului Sfânt şi rugăciunea stăruitoare; încă mai avem posibilitatea de a căuta, mai mult ca orice, faţa Domnului, aşa cum suntem îndemnaţi prin Cuvânt, la Psalmul 27 cu 8: „Inima îmi zice din partea Ta: „Caută Faţa Mea!” Şi Faţa Ta, Doamne, o caut!”

Să apelăm la toate acestea şi să nu uităm avertismentul Domnului Isus: „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva.”

Numai Dumnezeu ne informează corect. Rivalul Lui este Satana care este numit „ucigaş” şi „tatăl minciunii”. Nu îl vedeţi la lucru în aceste zile?

sursa: http://www.radiounison.ro/editorial/corect-informati.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu